Κι ειμαστε ακομα ζωντανοί

author:  andreaswine
0.0/5 | 0


Ο φροντ μαν και τραγουδιστής της ροκ μπάντας "killing in the name of", κύριος Τζο, άφησε κατα μέρους την Gibson les paul του και μας είπε πως ...,

" Πολύς ντορος δημιουργήθηκε γύρω απο την τελευταία μεγάλη μας επιτυχία,που εκτος απο ύμνος ειναι και μια ωδη στον έρωτα που περιμένουμε εδω. Που ονειρευόμαστε. Εδω, στον πλανήτη των αρσενικων, δεν έχουμε με τιποτα άλλο να ασχοληθούμε κι ενδιαφερθουμε απο την γυμναστική του σωματος και του πνεύματος. Το τελευταίο μας τραγούδι ειναι επισης κι η εισαγωγή για την ραψωδία που ευελπιστούμε να τελειώσουμε μεχρι να έρθει σε απόσταση επαφής ο πλανήτης των θηλυκών.
Πέφτουμε με τα μούτρα στις καμψεις όλη μερα για να ειμαστε σε απόλυτη αρμονία αναλογιών απέναντι στο θηλυκό που θα βρεθούμε. Και την υπόλοιπη μερα διαβάζουμε για τα Δωρικά. Να τιμαμε την γυναίκα μας. Χωρις την άδεια της να μην κάνουμε τιποτα .
Οι κριτικοί έσπευσαν να πατάξουν άφθονη φρέσκια λάσπη στα μέλη του συγκροτήματος, χαρακτηρίζοντας με επίσημη ανακοίνωση .

Indee : Μια σαχλαμαρουλα και τιποτα περισσότερο. Στίχοι γελιοι σε μια φαρσοκωμωδία που συναντά την εφηβική αγριότητα και την αλαζονική ωριμότητα σε ενα σύμπλεγμα που προσπαθεί να ξεφύγει μέσα απο εντυπωσιακά αλλα φάλτσα ριφς των Τζο και Ρει χωρις καμια εξήγηση. Βεβαια η δισκογραφική τους κι οι ίδιοι παραδέχονται με σιγουριά "ας ειναι. Μια σαχλαμαρουλα ποτε δεν έβλαψε κανέναν μωρο μου".

Andromeda Post : Πανζουρλισμός στις τάξεις των δωριαιων στο άκουσμα του νέου τραγουδιού που κανει αναφορά στον έρωτα. Κόσμος ξεχύθηκε στον δρόμο. Ο πλανήτης των κοριτσιών ειναι κοντα.

Δυο μήνες μετα

Μαρτυρία 1577,
Τζο Σ831499

Ειναι μπροστά μου.
Ειναι το κορίτσι των ονείρων μου.
Το άρωμα της οπως μου είπε λέγεται Αλιεν.
Τα μαλλιά της ειναι ξανθά και το χαμόγελο της γλυκό.
- Κάτι άλλο έχετε να προσθέσετε;
- Λένε πως όσοι βρεθήκαμε,
θα μετακομισουμε. Οι πλανήτες μας απομακρύνονται μετα την επαφή. Ειναι αλήθεια ;
- Δεν ειναι ωρα για τέτοιες ικεσίες Τζο. Οταν θα έρθει η ωρα θα ειστε έτοιμοι. Αλλα μην ανησυχείς Τζο. Σας παρακολουθούμε. Να ανησυχείς μονο για τον χρονο λ, Τζο. Τον χαμένο. Γιατι ακομα κι αυτή η εμπειρία ειναι σαν όλες. Μην υποτιμάς με αναμονή σε ανασφαλιες, την ζωη οπως την ξέρεις. Καλη τύχη .



 
COMMENTS