Right Place - Right Place | version: 31.10.2011 03:02

author: andreaswine
0.0/5 | 0


Έρευνα αγοράς είναι να ανοίξεις το πρακτορείο τζόγου στην Καλλιθέα κι ας το «χώσεις» ανάμεσα σε δύο άλλα, αφού το ένα είναι πάνω στο άλλο, παρά να το ανοίξεις στην Κηφισιά που δεν έχει κανένα. Τζογάρει πάντα αυτός που δεν έχει. Όχι αυτός που έχει. Στην Εκάλη δεν έχει «Δέλτα της Γειτονιάς» και μαλακίες. Κι οι πλούσιοι που επισκέπτονται την απέναντι βίλλα του φίλου τους, δεν αγοράζουν λουλούδια, όχι γιατί δεν έχει ανθοπωλείο αλλά γιατί τα φυτά τα έκαψαν για να χτίσουν τα σπίτια τους. Και στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για φωτιά.

Έρευνα αγοράς σημαίνει να ανοίξεις ανταλλακτήριο Χρυσού τώρα που ανεβαίνει η τιμή του συνεχώς. Όχι ενεχυροδανειστήριο. Αγορά κανονική. Κι ας σου φέρουν χρυσά δόντια. Να τα πάρεις. Κι ας σου φέρουν τις βέρες τους, να τις πάρεις. Κι αν σου φέρουν, τους σταυρούς της βάφτισης, να τους πάρεις. Γιατί όταν η τιμή ανεβαίνει αγοράζουμε. Το ξέρεις αυτό. Μας το ΄μαθε ο Σιμήτης στη Σοφοκλέους.

Έρευνα αγοράς είναι να ανοίξεις κατάστημα μεταχειρισμένων κινητών στην Ομόνοια κι ας έχει άλλα δέκα στην 3ης Σεπτεμβρίου. Όλα τα πρεζόνια για την δόση τους, εκεί ακόμα κλέβουν. Εκεί θέλουν να «σκοτώσουν» την λεία τους. Εκεί και να αγοράσουν «θάνατο». Μην πιάνεσαι κορόιδο. Μεγάλη μπίζνα. Αγοράζεις με «όσο-όσο» και πουλάς «ευκαιρία».

Έρευνα αγοράς είναι να ανοίξεις μπουρδέλο και να χώσεις μέσα μόνο θηλυκά. Για να βγει «ο μήνας», στήσε και πέντε τραβέλια στη Συγγρού. Γιατί το κρύο, θέλει «αρχίδια». Και τα κορίτσια κρυώνουν.

Έρευνα αγοράς σημαίνει, στο ταχυφαγείο που θα ανοίξεις έξω από το Μετρό, να έχεις ουρητήριο. Η πελατεία θα σου έρθει τρέχοντας γιατί οι σταθμοί δεν έχουν τουαλέτες. Οι μισοί που μπήκαν μόνο για «την ανάγκη τους», θα «τσιμπήσουν» ένα τοστάκι από τύψεις. Για τους άλλους μισούς, μην κλαις. Παράπλευρες απώλειες.

Τα ‘χεις τα «μπικικίνια», να τους μαζέψουμε όλο το «χαρτί»;

Poem versions

 
COMMENTS